Vi söker fälttestare!

Fälttestare

Transiett AB är ett av Sveriges ledande export företag i en mycket expansiv och utmanande fas där vi ständigt söker ny kompetens för att kunna ta nästa steg.

Vi söker nu ytterligare Fälttestare bosatta i Stockholm med huvudsaklig uppgift att besöka kunder på plats för hämtning och leverans av fordon. Du kommer ingå i ett team med fälttestare och rapportera direkt till vår Transportledning, en dynamisk och rolig roll i hjärtat av bolagets verksamhet.

Vi söker dig som företrädesvis kan jobba heltid, har en bra social kompetens och uppskattar kontakt med olika typer av människor.

Om tjänsten

I rollen utgår du oftast från ditt hem, varefter besök hos kunder på plats för enklare besiktning, test, inköp eller leverans av fordon.

Din arbetsplats varierar dagligen och kan sträcka sig över hela landet - du kommer få uppleva många olika städer och bolaget erbjuder utöver en gedigen grundutbildning även stora chanser till vidareutveckling samt ytterligare karriärsmöjligheter inom bolaget.

Vi erbjuder dig

En fot in på ett spännande bolag i stark tillväxt - En utmanande och spännande roll med varierande arbetsuppgifter och trevliga kollegor. - Bolaget erbjuder stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Vi söker dig som

- Företrädesvis kan jobba heltid alternativt ett antal dagar per vecka, är flexibel, noggrann, har en bra social kompetens. Att uppskatta att hantera olika typer av människor ser vi som ett plus.

- Har ett visst bilintresse kan vara positivt men inte ett krav - Haft körkort minst ett år

- B-körkort är ett krav

- Kan flytande svenska och engelska i tal och skrift

- Har god samarbetsvilja, är noggrann med stark vilja att utvecklas samt viss stresstålighet.

Ansökan

Körkort: Krävs
Omfattning: Flexibelt

Om det här lockar dig, skicka ditt CV och en referens till olle@transiett.com snarast.

Välkommen till oss på Transiett!