Vi söker Logistikledare till vårt kontor i Stockholm!

En logostikledare

Transiett AB är ett av Sveriges ledande exportföretag i en mycket expansiv och utmanande fas där vi ständigt söker ny kompetens för att kunna ta nästa steg.

Vi söker nu ännu en logistikledare som kan jobba heltid, har bra social kompetens, är noggrann, kreativ, problemlösare och uppskattar hög energi och hög arbetstakt. Tidigare erfarenheter från bokning och logistik är meriterande.

Om tjänsten

Vi söker en viktig roll i vårt huvudkontor i Stockholm på logistikavdelningen. Rollen som logistikledare innefattar ett huvudsakligt ansvar för bokning och planering för alla våra chaufförer, även en kontrollerande plats för verksamhetens samlade utmaningar. Transietts chaufförstyrka innefattar idag ca 20-25 chaufförer som dagligen hämtar bilar runt om i hela Sverige, denna avdelning växer snabbt och vi behöver förstärkning från vårt huvudkontor.

Vi erbjuder dig

En fot in på ett spännande bolag i stark tillväxt. En utmanande och spännande roll med varierande arbetsuppgifter och trevliga kollegor. Trevliga och fräscha kontorslokaler benägna i Värtahamnen med gym och många andra fördelar. Bolaget erbjuder stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Du kommer ingå i ett logistikteam och rapportera direkt till vår Transportledning, en dynamisk och rolig roll i hjärtat av bolagets verksamhet.

Vi söker dig som

  • Kan jobba heltid, har bra social kompetens, är noggrann, kreativ, problemlösare och uppskattar hög energi och hög arbetstakt. Att uppskatta att hantera olika typer av människor ser vi som ett plus.
  • Har ett visst bilintresse kan vara positivt men inte ett krav - Haft körkort minst ett år.
  • Meriterande om du jobbar som yrkesförare innan och har god datorvana.
  • B-körkort är ett krav.
  • Kan flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har god samarbetsvilja, är noggrann med stark vilja att utvecklas samt viss stresstålighet.

Ansökan

Körkort: Krävs
Omfattning: Heltid med fast lön

Om det här lockar dig, skicka ditt CV och en referens till olle@transiett.com snarast.

Välkommen till oss på Transiett!