Vi söker en säljare som brinner för affärer!

Bilförsäljare

Vi söker nu dig som vill börja hos oss och bli vår nästa toppsäljare! Du ska brinna för att göra affärer och drivas av att ge bästa service till våra kunder!

Vi är ett litet företag till antalet som är specialiserade på export av bilar. Vi behöver förstärka vårt team med dig som är engagerad, driven och positiv. Du är intresserad av kundkontakt, brinner för försäljning och är inte rädd för att lyfta luren.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss är ingen uppgift mer eller mindre värd utan alla arbetar i samma riktning för att främja bolagets bästa och erbjuda våra kunder service i världsklass.

Huvuduppgiften är att köpa och sälja bilar. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med försäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att jobba på Transiett kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av försäljning och telefonvana. Vi är ett litet team och ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten, tävlingsinriktad och arbetar för individuella- och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service.

Vi vill att detta passar in på dig:

Du brinner för att göra affärer
Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
Du har lätt för att skapa nya kontakter
Du har en hög arbetsmoral
Du är positiv och omtänksam
Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
Du har B-körkort

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och dina kollegor hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Vi erbjuder 6 månaders provanställning med chans till tillsvidareanställning, en trevlig och lättsam arbetsmiljö och ett underbart team av likasinnade kollegor.

Ansökan

Körkort: Krävs
Omfattning: Heltid

Känner du att du vill bli en del av vår framgångsrika team skicka ditt CV och personligt brev till rasmus@transiett.com snarast. Tjänsten är tillgänglig med möjlighet till omgående start.

Välkommen till oss på Transiett!